Какво е Виртуална Реалност

Виртуалната реалност е иновативна технология, която пренася играчът в компютърно генерирана среда. Чрез виртуалната реалност не просто наблюдавате събитията, а се превръщате в част от действието.
Ескейп стаите са отборни предизвикателства, фокусиращи се върху пъзели и загадки. В типичният си вид отбор от няколко души разполага с 60 минути за да избяга от заключена стая, служейки си с уликите в помещението.
Виртуалната реалност подобрява ескейп изживяването, като позволява на играчите да преживеят различни сюжети и места, които често биха били невъзможни за пресъздаване в обикновена ескейп стая.
Препоръчваме нашите преживявания за лица над 12 годишна възраст.
Въведени са следните мерки: 1. Задължителна дезинфекция на ръцета на всички посетители 2. Маски за еднократна употреба за VR очилата 3. Самостоятелен етаж от залата за всяка посещаваща група 4. Максимален размер на групите до 12 участника 5. Засилени мерки за хигиена и дезинфекция след всяка група
Заглавията в библиотеката ни използват модерни способи, които намалят до минимум рискът от дискомфорт, но такъв все пак съществува в редки случаи